Naši brendovi

EL Pharma

Kompanija EL PHARMA (Evropa Lek Pharma) je član grupe PHOENIX od 2009. godine i osnovana je s ciljem pružanja dodatnih usluga u farmaceutskom sektoru.

Kao pružalac usluga u cjelokupnom lancu snabdijevanja farmaceutskim proizvodima, od proizvođača do pacijenata, partnerima pružamo podršku u domenu veletrgovinskog poslovanja. Pružamo im i potpunu sigurnost tokom čitavog procesa zahvaljujući visokim standardima koji su definisani strogim procedurama u oblastima usklađenosti i kvaliteta.

Naš tim je profesionalan i visoko motivisan da ponudi usluge po mjeri i u skladu s individualnim potrebama naših farmaceutskih partnera.  Ukoliko vam je potreban pouzdan partner koji će podržati pristup tržištu, medicinsko poslovanje, registraciju ljekova i medicinskih proizvoda ili pružiti marketinšku podršku, vjerujemo da možemo biti vaš prvi izbor.

Organizacija poslovanja u skladu sa najnovijim svjetskim trendovima i zahtjevima dobre prakse, stalno osluškivanje zahtjeva tržišta, savremenih uslova rada i novih tehnoloških rješenja omogućavaju nam da budemo prepoznati na tržištu po specifičnim uslugama koje nudimo.

Kompanija EL PHARMA Crna Gora je dio grupe zapadnog Balkana i povezana je sa svojim podružnicama u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Sjevernoj Makedoniji, kao i sa mrežom PHOENIX CEE, koja našim partnerima omogućava pristup tržištima u cijeloj regiji.

Ukoliko nas vidite kao potencijalnog partnera, upoznajte se sa našim uslugama putem ove stranice i kontaktirajte sa nama.

Your contact office(at)elpharma.me