Naša grupa

Naša kompanija

Ko smo mi?

Prisutni smo na 4 tržišta kao član grupe PHOENIX i ponosni smo što smo dio najboljeg integrisanog pružaoca zdravstvene zaštite. Obezbjeđujemo kvalitetne proizvode u cjelokupnom lancu snabdijevanja, što je ujedno i naš najveći prioritet. Brinemo o zdravlju svih generacija pružajući izvrsne apotekarske usluge i zdravstvene savjete. S predanošću doprinosimo društvu i okolini i aktivno učestvujemo u inicijativama za društvenu odgovornost.

Svjesni činjenice da je zdravstveni sistem stub sigurnosti u svakoj zemlji, pružamo pouzdanost i podršku na tržištima Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine i Sjeverne Makedonije (BMS region). Kvalitetno i sigurno skladištenje proizvoda, najviši standardi kvaliteta u cjelokupnom procesu distribucije, kontinuitet isporuke, najširi asortiman na tržištu i jedinstveni pristup svakom klijentu odlike su kompanije u koju imamo povjerenja. Zato nam bolnice, domovi zdravlja, apoteke i drugi učesnici u procesu snabdijevanja s kojima gradimo partnerstva vjeruju i zajednički omogućavaju da pravi lijek stigne na pravo mjesto na najefikasniji način.

To smo mi.

Kroz naše kompanije PHOENIX Pharma i Evropa Lek Pharma (EL Pharma) partnerima nudimo širok spektar dodatnih usluga, a kroz apoteke BENU najviši standard farmaceutske usluge. Pored toga, naša obaveza je da kao vodeći na tržištu stvaramo trendove i inovativnim pristupom razvijamo farmaceutska tržišta na kojima poslujemo i da pravovremeno i efikasno odgovaramo na sve veća očekivanja pacijenata i potrošača.

Ukoliko želite da nam se pridružite kao partner u zajedničkom uspjehu, istražite naše brendove, naša poslovna područja i naše prisustvo na tržištu. Čvrsto vjerujemo da možemo ispuniti sva vaša očekivanja.

We in BMS region