Karijera s perspektivom

Mi smo uspješna kompanija prisutna u 27 evropskih zemalja, sa stavom koji karakteriše porodične kompanije. To može da znači samo jedno: naši zaposleni su nam kao deo porodice.

Naše aktivnosti

Veoma nam je stalo do stabilnosti i kontinuiteta naše kompanije. Kao integrisani pružalac zdravstvene zaštite, nudimo sigurno, pošteno i održivo radno okruženje na brzo rastućem tržištu zdravstvene zaštite.

Naše osnovne vrijdnosti su pouzdanost, proaktivan pristup i poštovanje. Ove vrijdnosti oblikuju naše odluke i svakodnevne akcije.

Očekujemo i proaktivno podstičemo naše zaposlene da imaju osjećaj odgovornosti. Naši zaposleni imaju širok spektar profesionalnih izazova i mogućnosti za razvoj – širom Evrope.

Perspective in PHOENIX

Perspektiva u PHOENIX kompanijama

Iskustvo i stručnost zaposlenih je ono što izdvaja uspješnu kompaniju od ostalih. Zbog toga posebnu pažnju posvećujemo ljudskim resursima i njihovoj motivaciji i obrazovanju. Profesionalnost i prilagodljivost su osnovne karakteristike našeg tima. Vjerujemo u važnost svakog pojedinca i pružamo mu šansu da kreira svoju ulogu u timu.

Saznaj više
Why we

Zašto mi?

Dani karijere i HR događaji

Saznaj više
PHOENIX Pharma
BENU Pharmacies
Private label LIVSANE